17 May, 2008

Don't Look Surabaya Just For The Grammar

Cuplikan Text da Video dari "si ikin". Film cuplikan "si ikin" laris manis tersebar di telepon selular. Menceritakan tentang komunikasi antara Suro dan Boyo melalui hubungan telp dan ada poin-poin tertentu waktu si-boyo mengucapkan kata-kata C**k!? Raimu!? dll . Sudah gak usah banyak tulisan, simak saja text dan juga video yang berdurasi 02:49

"Boso Suroboyoan"
boyo:Hallo assalamualaikum
suro:Waalaikum salam
boyo:Sopo iki C**K (umpatan)?
suro:Iki aku Yo, Suro
boyo:Janc**k(mengumpat)!!..Suro!!jek urip ae ta awak'e peno..
suro:ngene Yo, aku saiki lagi loro. winginane pas aku dolen ngelangi ndek kali Brantas, moro-moro dodoku iki lho rasane sesek banget. sak wise aku preksakno, jare dokter'e, insangku iki kelebon lumpur.
boyo:lha terus C**k
suro:Jarene dokter'e sih, aku iki kudu dioperasi. atek operasine iki butuh duit akeh pisan, lha tekan endi aku oleh duit'e?
boyo:Sek....piro seh biaya'e?
suro:Yo piro sih Yo...mmm... paling yo sekitar??????
boyo:Wis ta gak usah isin-isin ngomong ae tah C**K?
suro:Yo..o..gak akeh-akeh nemen cuman sekitar Rp.500 yuto...lah, lek aku dewe yo bingung..., kape golek silihan neng endi maneh, awake peno onok tah Rp.500 yoto?
boyo:ealah mek 500 yuto ta, keciiiill C**k?!
suro:temenan ta Yo??
boyo:koen iku dikandani gak percoyo C**K!! wis! rekeningmu piro nomer'e? meneh tak transfer'e. C**k!
suro:Ojok guyon ta Yo! serius po'o!!
boyo:koen kiro aku guyon ta JANC**K!!
suro:yo,...yo yo percoyo wis, iki lho nomer'e, catet'en yo..
boyo:Iyo... wis mari tak catet C**k! meneh langsung jupuk'en ndek bang.
suro:Yo wis nek ngono..tapi aku gak janji lho isok mbalekno cepet Yo!!
boyo:Raimu..C**k!! ngono ae ... kok koen peker se. koen iku wis tak anggep dulur dewe, pek-pek'en lho gak popo C**k!. tapi kapan-kapan yo dulin'o C**k!!
suro:Yo..yo yo...wis yo sepurane assalamualaikum
boyo:Yo wis tak enteni C**k!!..... Waalaikum salam..

"Bahasa Indonesia"
boyo:Hallo assalamualaikum
suro:Waalaikum salam
boyo:Siapa ini C**K (umpatan)?
suro:Ini saya Yo, Suro
boyo:Janc**k(mengumpat)!!..Suro!!masih hidup saja kamu..
suro:Begini Yo, saya sekarang sedang sakit. Kemarin waktu saya sedang berenang di Sungai Brantas, tiba-tiba dadaku ini terasa sesak. Setelah aku periksakan, katanya dokter, insangku ini tersumbat lumpur.
boyo:Lalu C**k
suro:Kata dokternya sih, saya harus di operasi. Tapi darimana saya dapat uang untuk biaya operasi?
boyo:Sebentar....berapa sih biaya operasinya?
suro:Ya tidak banyak sih...mmm...
boyo:Sudahlah jangan malu-malu katakan saja berapa C**K?
suro:Ya..a..sekitar Rp.500 juta..., saya sendiri juga bingung..., apa kamu punya Rp.500 Juta?
boyo:Ooo...cuma Rp.500 Juta? Ketciiiill C******K!!
suro:ah..yang bener Yo?!
boyo:Kamu itu diberitahu tidak percaya C**K!! sudahlah! berapa nomor rekeningmu? biar besok saya transfer. C**k!
suro:Jangan bercanda Yo! ini serius!!
boyo:Kamu kira saya bercanda JANC**K!!
suro:Ya sudah..aku percaya sama kamu, ini nomernya, kamu catat ya..
boyo:Iya..sudah aku catat C**k! besok bisa kamu ambil di Bank.
suro:Ya sudah..tapi aku tidak bisa mengmbalikan uangmu dengan cepat loh
boyo:Mukegile..C**k!! soal itu..tidak usah kamu pikirkan. Kamu itu sudah seperti saudaraku sendiri, tidak usah kamu kembalikan juga tidak apa-apa. C**k!. Tapi kapan-kapan kamu main dong kerumahku C**k!!
suro:Iya..sudah ya..maaf merepotkan kamu... assalamualaikum
boyo:Ya sudah tak tunggu C**k!!..... Waalaikum salam..

"Meskipun "grammar" dan nada bicaranya agak keras, tapi surver membuktikan Sembilan dari sepuluh orang Surabaya berhati Mulia" insya Allah
Sumber:Harian Kempas, edisi 10 April 2007



Download Original Video : si ikin gateli pooolll.mov (16.6 MB)
Download Player : VLC media player


JASA DOWNLOAD MURAH

8 comments:

  1. waoh.. apa tuh artinya..? aku ra ngerti.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello everyone, My name is Mr. Clancy kene Dexter nyuwil MY GANTI LIFE FOR FAMILY ON CARA duwe KREDIT silihan Terjangkau sing bakal ngganti gesang panjenengan ing salawas-lawase Alok Kesaksian Natal rawuh. Aku manggon ing Florida lan aku wong wadon seneng ing Amerika Serikat dina? Aku nyuwil-nyuwil kulawarga urip lan sembarang silihan sing ngganti, aku bisa ngrujuk marang wong seeking silihan karo wong-wong mau marang dhewe. Padha kudu miwiti kabeh urip kula lan maringi rasa seneng kanggo kulawarga i $ 250,000.00 bantuan karo iki jujur lan Gusti Allah wedi nggawe silihan perusahaan US kredit minangka sawijining randa anak telu ngomong online $ 250,000.00 ana ing mbetahaken dolar silihan, lagi nemen kredit biso dipercoyo Allah Nggarap perusahaan, wong wedi. Yen sampeyan ana ing perlu kredit lan hubungi langsung lan Menengah Clency ngomong sing diarani please ora 100% manawa kanggo mbayar maneh silihan. Hubungi liwat Email: theresawalkerloanfirm@gmail.com

      Delete
  2. keren Neh Video nya :z
    eMang kreatif anak2 Surabaya
    sukses selalu tuk anak2 Surabaya

    cayooo

    ReplyDelete
  3. kudu etangan tingkat kurang kapentingan
    .................................................................................................................................................................................................................................................................
    Hello

    Aku Mr. Galvin, a lender silihan pribadi sing menehi disilihaké ing kapentingan tarif saka 2
    %, Aku kurban kanggo silihan individu lan perusahaan utawa kelompok wong sing
    sing musna mudhun. Iku kesempatan financial ing Panjenengan langkah lawang
    dina lan njaluk tampilan cepet kredit ana.

    Ana akeh kesempatan pendanaan lan nulung ing kabèh aspèk lan
    isih ngetang. Nanging kesempatan financial ing doorstep,
    lan mangsa garing teka menyang mburi, lan ora bisa kantun iki unik
    kesempatan. Kowe kudu pitulungan financial? Kowe kudu silihan kanggo
    nggedhekake bisnis? Kowe kudu silihan kanggo miwiti bisnis ing gedhe
    ukuran? Sampeyan kudu silihan sing bisa ngganti gesang panjenengan lan saiki
    status financial? Kowé kudu silihan Lowongan kanggo sijine iku
    ing Panggonan tengen? Banjur katon ora luwih, amarga silihan iku ngimpi
    lawang langkah iki.

    Layanan sing diwenehake kanggo individu, bisnis
    lan wong bisnis. Jumlah kredit kasedhiya ing sawetara saka $
    1,000.00 kanggo US $ 500,000,000.00 utawa pilihan aku menehi metu silihan kanggo
    project, bisnis, pajak, tagihan, lan akeh liyane alasan, etangan kita
    gampang lan * censored * kanggo informasi sing luwih hubungi kita dening email
    : Internationalpropertyloan@gmail.com

    REQUEST FOR silihan
    ================================
    Name: ...................
    Jeneng liya: ..................
    Contact Address: .................
    Negara: ...................
    Umur: ..........................
    Jinis: ....................
    Phone Number: ..............
    Status: .................
    Pendhudhukan: ...............
    posisi: .................
    income saben wulan: ..............
    Jumlah silihan: .................
    Maksud kanggo etangan: ...............
    duration: ....................
    Sampeyan kudu Applied kanggo silihan sadurunge: ............
    ngerti Inggris: .................

    Sawetara pitakonan Dijawab (Pitakonan Paling Sering) We have a prasaja
    mbentuk kanggo sampeyan isi kanggo aplikasi kanggo silihan. isi metu lan ngirim
    kanggo kula. Aplikasi kalebu topik ing ngisor iki. * Wewenang *
    Nyilih kredit information1.

    Apa tarif kapentingan? Tarif kapentingan gumantung ing project.
    Tingkat punika kapentingan saben wulan mung kapentingan tarif 2% taunan kebayar.
    2. Bakal kredit sandi Matter? ora
    3. Where kowe déné silihan? Kita déné silihan World
    4. Suwene ora njupuk kanggo mbiayai? Sawise ngajokake silihan
    aplikasi, sampeyan bisa nyana jawaban pambuka kurang saka 24 jam
    lan pendanaan ing 72-96 jam sawisé nampa informasi kita kudu
    saka sampeyan.
    5. Apa bakal pembayaran kawula? Kang bakal diitung kanggo sampeyan lan
    dikirim menyang sampeyan ing jadwal mbayar maneh alongwith istilah silihan.
    We are looking nerusake kanggo hubungan bisnis kuwat karo sampeyan.
    Sincerely,

    ReplyDelete
  4. Bojoku lan aku, arep nggunakake medium iki kanggo mreksanono marang bab panggawé becik saka ibu Clara Alderman etangan Company.
    Kita tau panginten kita bakal ing gesang ketemu wong kaya Mrs Clara, Dheweke permata langka lan Gusti Allah ngutus. Aku Yura njupuk wektu kanggo mreksanono marang bab Mrs Clara, amarga dheweke pungkasanipun kurban apa ora ana siji maning bisa.
    Bojoku lan aku banjur menyang utang massive karo tetiyang ingkang kalepatan dhateng lan Bank, lan kita ngupaya silihan saka rong perusahaan silihan beda, nanging kabeh teka boten; tinimbang padha nggawa kita menyang liyane utang lan mungkasi munggah ninggalake kita nyuwil nganti aku teka ing kontak karo Mrs. Clara, dheweke nawakake silihan malah sanadyan ing kawitan aku wedi iku bakal mungkasi munggah minangka perusahaan aku wis Applied kanggo, dheweke wis ora kaya wong . Saiki kita wis pungkasanipun dienggoni utang kita lan miwiti bisnis anyar karo dhuwit ngiwa liwat saka silihan.
    Hubungi Mrs Clara liwat salah siji saka email ngisor.
    claraloans@financier.com utawa sampeyan uga bisa hubungi kula liwat email kanggo informasi luwih lengkap Yurawibawa@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Apa sampeyan lanang utawa wadon ing mbetahaken silihan, utawa Apa apa kekacoan financial utawa kowe kudu silihan kanggo miwiti munggah bisnis scale Cilik, sedengan lan gedhe becik? Aja duwe skor kredit kurang lan sampeyan nemokake iku hard kanggo njupuk silihan modhal saking bank lokal lan institut financial ?. golèk ora luwih lan Get the paling apik kanggo family.firm lan duwe ngimpi ngarep kita kene kanggo menehi layanan sing kepéngin banget paling apik kemampuan kita guarantying sampeyan silihan karo tingkat kurang kapentingan @ 2% saben murungake minangka cepet sabisa kanggo individu, perusahaan lan badan perusahaan. Pelamar kasengsem ngirim Hubungi kita saiki: (bensonfinances@outlook.com utawa bensonfinances04@gmail.com)

    ReplyDelete
  6. Hello, Aku Mrs Alex Rose, tiyang ingkang nyukani ampilan silihan pribadi sing menehi silihan kesempatan umur. Kowe kudu silihan Lowongan kanggo mbayar utang utawa sampeyan kudu silihan kanggo nambah bisnis? Sampeyan wis ditolak dening bank-bank lan badan financial? Kowe kudu silihan consolidation utawa hipotek? looking for more amarga kita kene kanggo nggawe kabeh masalah financial bab sasi. Kita ngutangi dana kanggo individu ing mbetahaken pitulungan financial, sing duwe kredit ala utawa ing perlu dhuwit kanggo mbayar tagihan, kanggo nandur modal ing bisnis ing tingkat 2%. Aku arep kanggo nggunakake medium iki kanggo ngandhani manawa kita nyedhiyani pitulungan dipercaya lan panampa lan bakal dadi kekarepan kanggo kurban silihan. Supaya hubungi kita dina dening email ing: alexroseloancompany@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Hello everyone, My name is Mr. Clancy kene Dexter nyuwil MY GANTI LIFE FOR FAMILY ON CARA duwe KREDIT silihan Terjangkau sing bakal ngganti gesang panjenengan ing salawas-lawase Alok Kesaksian Natal rawuh. Aku manggon ing Florida lan aku wong wadon seneng ing Amerika Serikat dina? Aku nyuwil-nyuwil kulawarga urip lan sembarang silihan sing ngganti, aku bisa ngrujuk marang wong seeking silihan karo wong-wong mau marang dhewe. Padha kudu miwiti kabeh urip kula lan maringi rasa seneng kanggo kulawarga i $ 250,000.00 bantuan karo iki jujur lan Gusti Allah wedi nggawe silihan perusahaan US kredit minangka sawijining randa anak telu ngomong online $ 250,000.00 ana ing mbetahaken dolar silihan, lagi nemen kredit biso dipercoyo Allah Nggarap perusahaan, wong wedi. Yen sampeyan ana ing perlu kredit lan hubungi langsung lan Menengah Clency ngomong sing diarani please ora 100% manawa kanggo mbayar maneh silihan. Hubungi liwat Email: theresawalkerloanfirm@gmail.com

    ReplyDelete

Comment yang gak jelas atau tidak berhubungan dengan topik akan di Hapus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...